Ruilen en retourneren

Inklapbare content

Waar en hoe retourneer ik mijn bestelling?

Retourneren kan digitaal door contact op te nemen met de klantenservice.

Wij vinden het milieu erg belangrijk en sturen, om papierverspilling tegen te gaan, geen papieren pakbon en retourformulier mee.

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door een aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de bestelling fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, kan je ons via de klantenservice benaderen.

Ik heb een verkeerd en/of beschadigd artikel ontvangen

Ai, dat is niet de bedoeling! Heb je een verkeerd of beschadigd artikel ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice. Deze kan kosteloos geretourneerd worden. Wil je graag een ander item ontvangen? Plaats dan een nieuwe order.

Wanneer wordt mijn aankoopbedrag teruggestort?

Zodra het retour pakket is ontvangen verwerken wij deze binnen enkele dagen, de betaling zal in binnen max 2 weken teruggestort worden.

Op hetzelfde moment zullen we opdracht geven het aankoopbedrag en de eventuele verzendkosten van de heenzending terug te boeken naar je rekening. Verzendkosten zullen teruggestort worden wanneer de gehele order retour gestuurd is.

Hebben we je retour bevestigd maar heb je na 14 dagen het aankoopbedrag nog niet retour ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Aan welke eisen moet mijn retourzending voldoen?

Controleer alstublieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we je om direct contact op te nemen met onze Klantenservice en dit te melden.

Om een retour succesvol aan te melden, vragen wij je de retour aan te melden via de klantenservice.

De artikelen mogen gepast worden maar mogen niet gedragen zijn.De artikelen dienen, indien redelijkerwijs mogelijk, verpakt te zijn in een zo oorspronkelijk mogelijke staat en zonder beschadiging met aangehecht prijskaartje of sticker.

Producten die na opening niet retour kunnen, om hygiënische of gezondheidsrisico's, mogen uitgesloten worden van herroeping. Deze producten zijn te herkennen aan de verpakking met verzegeling. Bij niet verbroken verzegeling mogen de producten gewoon retour.

U bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de artikelen die het gevolg is van het gebruik van de artikelen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. De retourzending moeten binnen 14 dagen na ontvangst zijn verstuurd.